Over mij

Mijn naam is Dijana Sakic en ik woon in Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit Bosnie (ex-Joegoslavie), waar ik een geweldige kindertijd heb gehad… totdat die verstoord werd door de oorlog en ik samen met mijn ouders en mijn broer moest vluchten. Ik was pas 10 jaar oud. Op mijn 12de zijn we naar Nederland gekomen om een nieuw leven op te bouwen. Inmiddels ben ik zelf ook moeder.

​Ondanks het feit dat ik op zo’n jonge leeftijd best veel heb meegemaakt, heb ik me nooit als een slachtoffer gevoeld. Ik voelde me nooit beperkt en ik heb nooit gedacht dat ik iets niet zou kunnen. Elke tegenslag zag ik als een gelegenheid om iets te leren. Met veel vallen en opstaan heb ik geleerd dat wij de regisseurs zijn van ons eigen leven. Dat is wat ik graag met mensen wil delen en heb daarom 3 opleidingen afgerond: Life Coaching, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy). Combinatie van deze opleidingen, mijn eigen ervaringen en de passie om mensen te helpen, geeft mij een mogelijkheid om het beste in mensen naar boven te halen.

​Naast life coaching, NLP en Mindfulness, zijn make-up en fashion mijn andere passies. Ik werk ook als freelance visagiste en geef advies over mode en styling. Dit kan (vooral bij vrouwen) een belangrijke rol spelen bij het vergroten van hun zelfbeeld. Na een life coaching traject, zult u misschien ook uw buitenkant een makeover willen geven. Daarvoor kunt u zich aanmelden voor een make-up workshop of contact opnemen voor meer informatie.

Artemis

Artemis is een godin uit de Griekse mythologie en de Latijnse naam van Artemis is Diana. Ze is de godin van de jacht en van de maan. Ik heb altijd de naam Artemis als mijn nickname gebruikt, niet alleen omdat ik Dijana (Diana) heet, maar ook omdat ik zelf boogschutter ben en omdat de maan vol was op de dag dat ik geboren werd. Dat vond ik altijd bijzonder, vandaar de naam Artemis.