Geen categorie

Welkom bij Artemis Life Coaching

Praktijk voor coaching, NLP en Mindfulness based cognitieve therapie

When you change the way you look at things, the things you look at change. – Wayne Dyer

Weet je wie je werkelijk bent en hoeveel kracht je bezit? Weet je dat we een deel uitmaken van een universum met universele wetten? Weet je dat je die wetten kunt gebruiken om een droomleven te creëren?

Hoi, mijn naam is Dijana en ik ben al jaren bezig om erachter te komen hoe de Wet van aantrekking echt werkt. Ik help mensen om deze wet in te zetten om hun droomleven te manifesteren. Daarbij help ik ze ook om hun lichamelijke en mentale gezondheid te verbeteren en te onderhouden.

Deze passie is lang geleden ontstaan, maar enorm versterkt toen ik een hersentumor bleek te hebben. Een confrontatie met de dood heeft mij zoveel inzicht gebracht, dat ik enorm dankbaar ben voor deze ervaring. Nou wens ik niemand om op deze manier tot waardevolle inzichten te komen, maar ik wens wel dat iedereen tot dezelfde inzichten komt en het leven ervaart als het grootste genot en geschenk dat het is.

Kijk gerust rond op mijn site voor meer info!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *